Voordelen van Risicovizier

Aandacht

Tijd voor een goed gesprek met de ondernemer

Standaardisatie

Altijd en overal dezelfde kwaliteit gewaarborgd

Efficiëntie

Vergemakkelijk het advies- en bemiddelingsproces

Snel starten

Activeren en direct aan de slag; zonder poespas

Aandacht

Tijd voor een goed gesprek
met de ondernemer

Risicomanagement met Risicovizier betekent een goed gesprek tussen de adviseur en de ondernemer over zijn bedrijf. Een gesprek waarbij ambities en bedrijfsrisico’s de rode draad vormen en de adviseur niet verzandt in overbodige productdetails. De verzekeringsproducten komen tijdens een gesprek en het invullen van de Risicovizier-tool vanzelf ter sprake, aangezien dit voortvloeit uit het bespreken van het bedrijfsprofiel.

Aandacht voor de ondernemer

Met Risicovizier staat niet het product centraal, maar de ondernemer.

Standaardisatie

Altijd en overal dezelfde kwaliteit

Wanneer de zakelijke adviespraktijk uit meerdere adviseurs bestaat, is het van belang om de kwaliteit van het advies te uniformeren. Veel advieskantoren hebben immers meerdere zakelijk adviseurs, die allemaal een eigen manier van adviseren hebben, wat leidt tot diversiteit in advisering.
Om ervoor te zorgen dat we een uniforme kwaliteit voor uw kantoor kunnen borgen, biedt Risicovizier een werkprogramma aan waarmee de kwaliteit van het proces én de output volledig wordt gestandaardiseerd.

Uniformiteit

De output van het werkprogramma is volledig uniform voor iedere adviseur.

Standaardisatie van het proces

Het proces is altijd hetzelfde, waardoor de werkwijze voor iedereen vaststaat.

Efficiëntie

Vergemakkelijk het advies- en bemiddelingsproces

Om het adviesproces efficiënt te maken, maakt Risicovizier gebruik van allerlei zakelijke gegevensbronnen. Op basis van deze bronnen bouwt Risicovizier een op maat gemaakt bedrijfsprofiel en werkprogramma op. Dankzij de prefill kunnen al veel acceptatievragen beantwoord worden, wat tientallen pagina’s invulwerk kan schelen. Het zoeken naar een passende verzekeraar is door de standaardisatie makkelijker. U bent dus minder tijd kwijt aan de bemiddeling.

Prefill

Dankzij de prefill kunnen al veel acceptatievragen beantwoord worden, wat tot wel tientallen pagina's invulwerk scheelt!

Kort bemiddelingsproces

Het gestandaardiseerde proces maakt het zoeken van een verzekeraar makkelijker en efficiënter.

Snel starten

Activeren en direct aan de slag

U start na activatie snel met Risicovizier, doordat u volledig in de cloud werkt. Kortom: u volgt de link naar het werkprogramma en u kunt aan de slag. Zo heeft u geen zware software op uw pc of tablet geïnstalleerd staan en kunt u er overal gebruik van maken.

Cloud based

Geen zware software, maar gewoon in de cloud werken.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Plan een gratis demo!